وام فوری

وام غیر بانکی
0 (0)

وام غیر بانکی

ما در این مقاله ، به معرفی وام غیر بانکی خواهیم پرداخت. برای آشنایی بیشتر با این وام با ما همراه شوید.جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره این وام می­توانید با هلدینگ طنین سازه  تماس بگیرید. مشاوران ما به طور کامل تمامی شرایط و قوانین وام­ ها را توضیح می­ دهند.

وام غیر بانکی چیست ؟

وام غیربانکی، به وام‌هایی اشاره دارد که توسط موسسات و شرکت‌های غیربانکی، مانند شرکت‌ها و افراد حقیقی، اعطا می‌شود. این نوع وام فوری  از دسته وام‌هایی است که عموماً خارج از سیستم بانکی عمل می‌کنند و شرایط و قوانین متفاوتی نسبت به وام‌های بانکی، دارند.

انواع وام غیر بانکی 

وام‌های غیربانکی می‌توانند در انواع مختلفی طبقه‌بندی شوند و به نیازها و شرایط مختلف افراد و شرکت‌ها پاسخ دهند. در ادامه، به برخی از این وام ها اشاره می کنیم.

  1. وام شخصی : این نوع وام به افراد حقیقی برای پرداخت هزینه‌های شخصی و اضطراری مانند هزینه‌های پزشکی، تحصیلی، رفاهی،
  2. پرداخت بدهی‌ها و اعطای وام بدون ضمانت اعطا می‌شود.
  3. وام تجاری : وام‌هایی که به کسب‌وکارها و شرکت‌ها برای تأمین سرمایه‌های اولیه، توسعه کسب و کار، خرید تجهیزات و موجودی، تامین نقدینگی و سایر نیازهای مالی اعطا می‌شود.
  4. وام مسکن : این نوع وام به افراد برای خرید ملک، ساخت و ساز، تجدید نظریه، بهبود و تعمیرات مسکن اعطا می‌شود. ممکن است شامل وام خرید ملک، وام مسکن رهنی یا اجاره‌ای، وام تعمیرات مسکن و وام ساخت و ساز باشد.
  5. وام خودرو : این نوع وام غیر بانکی به افراد برای خرید خودرو یا تأمین هزینه‌های مربوط به خودرو مانند وام خرید خودرو، وام لیزینگ خودرو، وام مصرفی خودرو و وام تعمیرات خودرو اعطا می‌شود.
  6. وام مصرفی : وام‌هایی که به منظور خرید کالاها و خدمات مصرفی مانند لوازم خانگی، الکترونیکی، موبایل، مسافرت، آموزش و غیره اعطا می‌شود.
  7. وام ضمانتی : وام‌هایی که برای دریافت آن‌ها باید ضمانتی تحویل داده شود، مانند وام با ضمانت ملکی یا وام با ضمانت وثیقه.
  8. وام پیشرفت : این نوع وام غیر بانکی برای تأمین مالی پروژه‌های فناوری، استارتاپ‌ها، تحقیق و توسعه، نوآوری و سایر طرح‌های پیشرفته است.
  9. وام اجتماعی : بعضی از آزمایشگاه‌ها، مراکز اخذ ضمانت‌نامه‌ها، مؤسسات عمومی، شرکت‌های دولتی و یا موسسات خیریه ممکن است وام‌های بدون سود یا با نرخ سود کمی، به افراد یا گروه‌های خاص اعطا کنند.

وام غیر بانکی

وام غیر بانکی به چه افرادی تعلق می گیرد؟

  1. افراد با رتبه اعتباری ضعیف : برخی افراد به دلایلی مانند بدهی‌های ناپرداخت شده یا بیش از حد استفاده از اعتبار بانکی، رتبه اعتباری ضعیف دارند و توانایی دریافت وام از بانک را ندارند. در این موارد، وام‌دهندگان غیربانکی می‌توانند این افراد را به عنوان مشتریان خود قبول کنند.
  2. افراد بدون سوابق اعتباری : افرادی که هنوز سوابق اعتباری قوی در بانک ندارند، ممکن است توانایی دریافت وام از بانک را نداشته باشند. در این صورت، وام‌دهندگان غیربانکی معمولاً به عنوان گزینه‌ای برای رسیدن به منابع مالی موردنیاز برای این افراد در نظر گرفته می‌شوند.
  3. کسانی که نیاز به پرداخت نقدینگی فوری دارند : وام‌دهندگان غیربانکی ممکن است به افراد و شرکت‌ها که در شرایط ضرورت نیاز به پرداخت نقدینگی فوری دارند، وام اعطا کنند. این افراد ممکن است مواجه باشند با فروشهای فوری، پرداخت بدهی‌های عاجل یا رفع نیازهای اساسی است.
  4. کسب و کارهای راه اندازی شده نیازمند تأمین مالی : برخی کسب و کارها نیازمند سرمایه اولیه یا افزایش سرمایه هستند. در صورتی که بانک‌ها به دلایل مختلف نتوانند وام موردنیاز را در اختیار آنها قرار دهند، وام‌دهندگان غیربانکی می‌توانند گزینه‌ی جایگزینی باشند.
  5. افراد با سابقه حقوق ثابت نامحدود : برخی مشاغل، مانند کارگران ساختمانی یا رانندگان تاکسی، به دلیل عدم ارائه سوابق حقوق ثابت، نسبت به درخواست وام از بانک دچار مشکل شده و ممکن است وام‌دهندگان غیربانکی را پیدا کنند مناسب ترین گزینه باشند.

وام غیر بانکی به چه مشاغلی تعلق می گیرد ؟

  1. کسب و کارهای کوچک و متوسط (SMEs) : این شامل کسب و کارهای خانگی، فروشگاه‌ها، رستوران‌ها، کارگاه‌ها و شرکت‌ها در مقیاس کوچک و متوسط است. این وام‌ها برای تأمین سرمایه اولیه، توسعه کسب و کار و خرید تجهیزات مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  2. کارآفرینان و خلق شغل : افرادی که قصد دارند کسب و کار خود را راه‌اندازی کنند یا ایده‌های خلاقانه خود را به عنوان کسب و کارهای جدید و نوآورانه معرفی کنند، می‌توانند از وام‌های غیر بانکی بهره‌ برداری کنند.
  3. مشاغل خانگی : افرادی که از خانه خود به عنوان محل کسب و کار استفاده می‌کنند، مانند تولید محصولات دست‌ساز، خدمات آنلاین، مشاغل خدماتی مانند خدمات تحویل، می‌توانند از وام‌های غیر بانکی استفاده کنند.
  4. صنایع خلاق و هنری : هنرمندان، طراحان، برنامه‌نویسان و افرادی که در صنایع خلاق فعالیت می‌کنند ممکن است نیاز به وام برای تأمین منابع مالی برای پروژه‌های خود داشته باشند.
  5. ساخت و ساز و عمران : بازرسان ساختمانی، پیمانکاران عمومی، سازندگان خانه و توسعه دهندگان ممکن است از وام‌های غیر بانکی استفاده کنند تا منابع مالی لازم برای ساخت و ساز بخشی از پروژه ها را تأمین کنند.

وام غیر بانکی

مزایای وام غیر بانکی 

  1. دسترسی آسان‌تر : معمولاً فرایند درخواست و اعطای وام غیربانکی سریعتر و آسان‌تر از وام‌های بانکی است. شرکت‌ها و موسسات غیربانکی ممکن است الزامات سنگین مربوط به تاریخچه اعتباری و مدارک پیچیده را درخواست نکنند و درخواست وام غیر بانکی را با پروسه ساده‌تری بررسی کنند.
  2. انعطاف‌پذیری در شرایط : شرکت‌ها و موسسات غیربانکی معمولاً اندازه‌گیری شخصیت و قابلیت پرداخت پروندی افراد را به عنوان یک فاکتور کلیدی در درخواست وام در نظر می‌گیرند. این به معنای این است که اگر همکاری متقابل مطلوب و برد برای شرکت یا موسسه غیربانکی باشد، شرایط قرارداد وام می‌تواند قابل تفاوت و تعدیل باشد.
  3. محدودیت‌های کمتر : وام‌های غیربانکی معمولاً به مبالغ بالاتری نسبت به وام‌های بانکی اعطا می‌شود. همچنین، درخواست‌های خاص و شرایط غیرمعمول نیز ممکن است توسط موسسات غیربانکی قبول شوند که در بانک‌ها ممکن است مورد رد قرار گیرند.
  4. نرخ سود نسبتاً کمتر : بسته به شرایط بازار و مذاکرات میان شخص و شرکت غیربانکی، ممکن است نرخ سود وام غیربانکی کمتر از بانک‌ها باشد. این می‌تواند برای قرض‌گیرنده تجربه مالی مقرون به صرفه‌ای باشد.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *