وام فوری

وام خود اشتغالی
0 (0)

وام خود اشتغالی

خود اشتغالی، به معنای توانایی افراد در ایجاد و مدیریت کسب و کار خود به جای وابستگی به کسب و کار و یا سازمان های دیگر، می باشد.  در ادامه، برای آشنایی با وام خود اشتغالی ، با ما همراه باشید.

وام خود اشتغالی  

یکی از انواع وام‌ ها، وام خود اشتغالی است. این وام، به افراد اجازه می‌دهد که بتوانند منابع مالی را برای راه‌اندازی یا توسعه کسب و کار خود تامین کنند. هدف این وام کمک به کارآفرینان و بهبود شرایط اقتصادی است.لازم به ذکر است که شرایط درخواست وام فوری با توجه به مبلغ و نوع وام متفاوت است.

انواع وام خود اشتغالی 

  1. طرح اشتغال روستایی : هدف از ایجاد این طرح، علاوه بر حمایت از این قشر، جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها است.
  2. طرح اشتغال خانگی : هدف از ایجاد این طرح، کمک به بهبود شرایط اقتصادی افراد و کمک به ایجاد کسب و کارها به وسیله ی مشاغل خانگی است.

اهداف وام خود اشتغالی 

  1. ترویج کار آفرینی و ایجاد اشتغال
  2. رشد اقتصاد جامعه
  3. توانمند سازی افراد
  4. حمایت مالی

مزایای وام خود اشتغالی 

  1. منابع مالی : وام خود اشتغالی، به افراد اجازه می‌دهد تا بتوانند سرمایه لازم برای راه ‌اندازی یا توسعه کسب و کار خود را تامین کنند. این وام‌ ها شامل تامین سرمایه اولیه، هزینه ی خرید مواد اولیه مرتبط با کارآفرینی و خرید تجهیزات می‌باشند.
  2. توسعه ی فردی و شغلی : دریافت وام خود اشتغالی باعث ایجاد فرصت در جهت توسعه فردی و شغلی خواهد شد.
  3. پشتیبانی مالی : وام خود اشتغالی برای کارآفرینان همچون پشتیبان مالی عمل خواهد کرد و آنها را در مراحل مختلف توسعه ی کسب و کارشان، کمک می‌کند.
  4. کاهش ریسک مالی : یکی از مزایای دریافت وام خود اشتغالی، کاهش ریسک مالی می‌باشد. به این صورت که، بخشی از ریسک مالی برای کارآفرینان، بر عهده سازمان ارائه دهنده وام قرار خواهد گرفت. افرادی که به تازگی می خواهند شروع به ایجاد کسب و کار خود نمایند، می توانند با دریافت این وام، ریسک کمتری را تجربه نمایند.
  5. افزایش مشاغل : با دریافت وام خود اشتغالی می‌توانید کسب و کار مورد علاقه خود را راه‌اندازی کنید با ایجاد کسب و کارهای جدید نرخ بیکاری کاهش یافته و باعث افزایش اشتغال خواهید شد و این موضوع باعث رشد اقتصاد و رفاه جامعه خواهد شد
  6. تحقق خواسته های شغلی : وام خود اشتغالی، یکی از راه های کمک به افراد در جهت رسیدن به آرزوهای شغلی و ایجاد کسب و کار مورد علاقه است.

وام خود اشتغالی

کدام بانک ها، وام خود اشتغالی را به افراد اعطا می کنند؟

  1. بانک ملی
  2. بانک صادرات
  3. بانک سپه
  4. بانک ملت
  5. بانک مسکن
  6. بانک کشاورزی
  7. بانک رفاه کارگران
  8. پست بانک

وام خود اشتغال به چه افرادی تعلق خواهد گرفت ؟

مهم‌ ترین اولویت اعطای وام خود اشتغالی به متقاضیان دریافت این نوع از تسهیلات، عدم اشتغال در شرکت‌ها یا سازمان‌هاست. فرد متقاضی دریافت وام خود اشتغالی نباید به صورت قراردادی شاغل باشد و به مجموعه‌ی خاصی تعهد شغلی داشته باشد.

در ادامه به سایر افرادی که می توانند وام خود اشتغالی دریافت کنند، اشاره خواهیم کرد.

  1. زنان سرپرست خانوار با توانایی اجرای حداقل ۲۰ درصد از ظرفیت مشارکت در اجرای طرح خوداشتغالی
  2. ساکنین مناطق محروم
  3. دارندگان مدرک کاردانی از مراکز فنی
  4. فارغ التحصیلان دانشگاه‌های آزاد، سراسری و مراکز آموزش عالی
  5. دارندگان مدرک کاردانی از مراکز آموزشی دولتی یا غیردولتی

وام خود اشتغالی به چه مشاغلی تعلق خواهد گرفت؟

برنامه‌نویسی، تولید محتوای بازاریابی، کسب و کارهای اینترنتی، پشتیبانی وب‌ سایت، طلاسازی، زیورآلات، خاتم‌کاری، تراش سنگ‌های نیمه قیمتی، حکاکی روی فلزات، قلم‌زنی، منبت، معرق‌کاری، کشاورزی، صنایع دستی، کشت محصولات گلخانه ‌ای، شیلات، زنبورداری، دام‌ داری، صنایع دستی، تولید پوشاک، قالی‌ بافی، فرش‌ بافی، گلیم ‌بافی، گلیم ‌دوزی، گیوه ‌بافی، گیوه‌ دوزی، تولیدات چرمی، تولید مصنوعات نمدی، پارچه‌بافی، تابلو فرش، نخ‌ریسی سنتی پرورش قارچ، پرورش گل و گیاه، تولید و فرآوری گیاهان دارویی، تکثیر و پرورش زالوی طبی، پرورش عقرب، تولید عرقیات گیاهی، پرورش کرم ابریشم و تولید میوه‌ی خشک انواع خدمات کارتن‌سازی و اقلام بسته‌بندی مجسمه‌سازی و هنرهای دستی.

وام خود اشتغالی

ثبت نام وام خود اشتغالی 

برای ثبت نام وام خود اشتغالی ، باید از طریق کارا، به ثبت اطلاعات هویتی خود پرداخته و جهت دریافت وام اقدام کنید.

شرایط دریافت وام خود اشتغالی 

  1. تابعیت جمهوری اسلامی
  2. داشتن کارت خدمت وظیفه یا معافیت دائم (برای آقایان)
  3. کلیه‌ی اشخاص حقیقی در رده‌ی سنی ۱۸ تا ۵۰ سال، می‌توانند در بانک موردنظر خود ثبت‌نام کنند
  4. عدم اشتغال و دریافت مستمری در سازمان‌ها و شرکت‌های دولتی یا غیردولتی
  5. تصویر اصل شناسنامه‌ی متقاضی دریافت وام به همراه کپی از صفحات اول و دوم شناسنامه
  6. تصویر اصل کارت ملی متقاضی به علاوه‌ی کپی از پشت و روی کارت
  7. احراز هویت محل سکونت و ارائه‌ی اصل و کپی اجاره‌نامه یا سند ملکی به‌علاوه‌ی یکی از قبوض چندگانه
  8. آدرس دقیق محل مسکونی به همراه کد پستی معتبر
  9. ارائه‌ی طرح توجیهی قابل قبول برای اثبات علمی کاربردی بودن ایده‌ی تجاری
  10. فرد متقاضی دریافت وام خوداشتغالی، نبایست هیچ‌گونه سابقه‌ی چک برگشتی یا اقساط معوقه در سیستم بانکی کشور را داشته باشد.
  11. برای دریافت وام خوداشتغالی، می‌بایست بین یک یا دو نفر ضامن معتبر به همراه تمام مدارک هویتی مانند گواهی کسر از حقوق یا چک کارمندی به بانک مقصد ارائه شود. توجه داشته باشید که این مدارک و تعداد ضامن‌ها بسته به مبلغ اصل وام، ممکن است متفاوت باشد. متقاضی می‌بایست هنگام تکمیل و ارائه‌ی پرونده، در شرکت های دولتی، یک ضامن، و در بخش خصوصی، دو نفر را به عنوان ضامن، به بانک معرفی کند.

سود وام خود اشتغالی 

بانک های دولتی و غیر دولتی، برای اعطای وام، سودی را در نظر می گیرند. سود دریافتی برای تسهیلات وام خود اشتغالی 4 درصد درنظر گرفته می‌شود که بسته به میزان مبلغ مورد نظر شما در وامی که دریافت می‌کنید این رقم می‌تواند از 4 تا 10 درصد متغیر باشد.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *