آیا چیزی درباره ی وام برای شرکت تازه تاسیس شنیده اید و یا این که می دانید برای دریافت آن باید چه شرایطی داشته باشید؟ ما امروز این جا هستیم تا به طور کامل درباره ی وام برای شرکت تازه تاسیس با یک دیگر صحبت کنیم و شرایط دریافت آن را بررسی کنیم اگر مایل هستید بیش تر در این باره بدانید ما را تا پایان این مقاله همراهی کنید.
لازم به ذکر است که این نوع وام بعد از دریافت مجوز تاسیس به شرکت های تاسیس شده داده می شود و مبلغ آن نیز با توجه به مقدار سرمایه گذاری معین می شود یعنی هر چه مقدار سرمایه ی اولیه فرد بیش تر باشد مبلغ وام نیز بالا تر می رود. البته باید به این نکته نیز اشاره کنیم که وام های شرکتی انواع مختلفی دارند:
- وام ایجادی با سرمایه اولیه ( این وام معمولا برای ساخت و ساز، خرید تجهیزات و راه اندازی صرف می شود)
- وام سرمایه در گردش ( این وام نیز برای پرداخت هزینه های اولیه و پرسنل مصرف می شود)
مبلغ وام برای شرکت تازه تاسیس
در رابطه با مبلغ این نوع وام باید خدمتتان عرض کنیم که شرکت سهامی خاص بعد از ثبت نهایی می تواند تا سقف ده برابر سرمایه اولیه وام و تسهیلات دریافت کند. شرکت با مسئولیت محدود و دیگر شرکت ها نیز می توانند بر اساس خوش حسابی و سابقه خود تقاضای وام کنند. برای مثال در شرکت هایی مثل شرکت تعاونی طبق قانون تجارت همه ی ارگان ها و ادارات دولتی موظف هستند که با وام های بلند مدت به ثبت و هم چنین تشکیل شرکت های تعاونی کمک کنند.
مدارک مورد نیاز برای دریافت وام شرکت ها
لازم به ذکر است که همه ی بانک ها و موسسات یک سری شرایط خاص برای اعطای وام فوری دارند که ما در این بخش به مدارک مشترک بین اکثر بانک ها و موسسات می پردازیم.
- کپی شناسنامه و کارت ملی صاحب های امضای شرکت
- ارائه مدارک ثبت شرکت مثل اساس نامه، روزنامه رسمی شرکت و تقاضا نامه شرکت متقاضی وام
- مهر شرکت متقاضی وام
- ارائه امضا شخص صاحب امضا در روزنامه رسمی شرکت متقاضی وام
- ارائه کد اقتصادی شرکت مورد نظر
مراحل دریافت وام برای شرکت تازه تاسیس
- مرحله ی پیش پذیرش: در این مرحله فرد متقاضی می تواند به یکی از شعب بانک یا موسسه مراجعه کند و درخواست خود را ارائه دهد. اگر طرح مورد نظر در لیست طرح های بدون اولویت نباشد آن وقت است که بانک برای تهیه ی گزارش توجیهی موافقت می کند.
- تدوین گزارش توجیهی: فرد مورد نظر ( وکیل شرکت) می تواند از طریق شرکت های مهندسی گزارش توجیهی تهیه کند.
- پذیرش: در مرحله ی پذیرش گزارش تهیه شده به همراه مدارک مورد نیاز به موسسه یا بانک تحویل داده می شود.
- ارزیابی و تصویب گزارش: گزارش تهیه شده توسط کارشناسان بررسی می شود و اگر گزارش تایید شود پرداخت تسهیلات به مراجع ذی صلاح داده می شود.
- عقد قرارداد و پرداخت: بعد از ارائه مدرک و وثیقه اعطای وام منعقد می گیرد و سپس گزارش پیشرفت توسط مهندس مشاور تهیه شود و بعد از تایید گزارش پیشرفت متناسب با پیشرفت پرداخت صورت می گیرد.