دریافت وام تاسیس شرکت چه مراحلی دارد و چگونه می توان این وام را دریافت نمود؟ ما در این مقاله قصد داریم تا انواع وامهای تاسیس شرکت و چگونگی دریافت آن را برای شما توضیح دهیم و شما را با این نوع وام بیشتر آشنا کنیم. در جهت پیشبرد اهداف اقتصادی کشور و توسعه ی اقتصادی و نیز حمایت از تولیدات ملی و یا حتی خدمات ملی دولت و قانون تجارت برای شرکت های در حال تسهیلاتی را در نظر گرفته است تا هم به رفاه حال تولیدکنندگان و کارآفرینان کمکی شود و هم در واقع بسته حمایتی و تشویقی باشد که همان وام تاسیس و ثبت شرکت می باشد. لازم است بدانید که برای دریافت وام و اطلاع از شرایط می توانید با هلدینگ طنین سازه تماس گرفته و اطلاعات کامل را دریافت نماید.
انواع وام تاسیس شرکت
انواع وام تاسیس شرکت انواع مختلفی را دارا میباشد که عبارت است از :
همان طور که در ابتدا گفته شد دریافت وام با مجوز و تاسیس شرکت امکان پذیر می باشد. که انواع وام تاسیس شرکت به عبارت اند از :
- وام ایجادی با سرمایه اولیه
وام سرمایه ثابت برای خرید تجهیزات جهت ساخت و ساز و راه اندازی تاسیسات
- وام سرمایه در گردش
جهت پرداخت هزینه مواد اولیه ، پرسنل
مبلغ وام تولیدی با تاسیس شرکت
در ارتباط با مبلغ وام تولیدی با تاسیس شرکت باید گفت که شرکت با سهامی خاص پس از ثبت می تواند تا ده برابر سرمایه اولیه خود دریافت وام نماید اما شرکت با مسئولیت های کم و محدود و سایر شرکت ها نیز می توانند با توجه به خوش حساب بودن حساب جاری شرکتی خود نزد بانک عامل درخواست وام کنند .
به علاوه در ثبت شرکت تعاونی برای مثال قانون تجارت کلیه ارگان ها و ادارات دولتی را موظف کرده است که از طریق وام بلند مدت به ثبت و تشکیل شرکت تعاونی کمک کنند.
نوع دیگری از وام نیز وجود دارد که پس از دریافت جواز تاسیس برای واحدهای تولیدی به شرکت های ثبت شده داده می شود که وام شرکتی است و جهت خرید و راه اندازی تجهیزات تولیدی و خط تولید باید مورد استفاده قرار بگیرد . مبلغ این وام بر اساس میزان سرمایه گذاری مشخص خواهد شد.
به طور کلی هر چه میزان سرمایه اولیه شرکت بیشتر و بالا تر باشد مبلغ وام نیز بیشتر می شود . اما در شرکت سهامی خاص به دلیل اینکه ۳۵ درصد از سرمایه اولیه در زمان ثبت شرکت واریز می شود ، اعتبار بیشتری را دارا میباشد و به همین دلیل است که به این شرکت ها وام بیشتری حتی تا ده برابر سرمایه اولیه اش پرداخت میشود.
شرایط گرفتن وام برای شرکت های تازه تاسیس با مسئولیت محدود
شرکت با مسئولیت محدود شرکتی می باشد که میان دویا چند نفر جهت انجام کارهای تجارتی تشکیل شده باشد و بدون اینکه سرمایه هر کدام یک از شرکا به سهام و یا قطعات سهام تقسیم شده باشد تنها تا اندازه سرمایه ای که به شرکت آوردند در برابر قروض و دیون شرکت مسئولیت دارند.
مدارک مورد نیاز جهت دریافت وام تاسیس شرکت
معمولا بانکها برای دریافت وام تاسیس شرکت مدارک زیر را لازم دارند :
- ارائه دادن مدارک ثبتی شرکت شامل اساسنامه و تقاضانامه و روزنامه رسمی شرکت متقاضی وام.
- کپی شناسنامه و کارت ملی صاحبان امضاء شرکت دریافت کننده وام.
- ارائه کد اقتصادی شرکت دریافت کننده وام.
- ارائه امضای شخص صاحب امضا که در روزنامه رسمی شرکت مشخص شده است.
- مهر شرکت دریافت کننده وام.
- طرح توجیهی شرکت برای دریافت وام.
در انتها باید گفت که آنچه دریافت وام تاسیس شرکت و نحوه اختصاص و شرایط پرداخت آن را مشخص می کند فرای قانون تجارت ، قوانین مصوب از سوی بانک مرکزی حاکم بر نحوه پرداخت وام در بانک ها و موسسات مالی می باشد و حتی این مبلغ و شرایط آن نیز در بانک های مختلف متفاوت می باشد.
اما معمولا بانکی که حساب شرکتی در آن بانک است با استعلام گردش حساب و اثبات خوش حسابی مبالغ وام بیشتری را به شرکت صاحب حساب اعطا می کند.